top of page

Over Camping de Rousant

en haar prachtige omgeving


Camping de Rousant
is gelegen in Zoutkamp nabij Lauwersoog en Lauwersmeer. Er is meer dan genoeg ruimte op Camping de Rousant. Een eindeloos lijkende weg tussen 't water door, met aan uw linkerzijde een ongekende variatie aan landschappelijk schoon en een grote verscheidenheid aan plekjes waar u een onderkomen kunt vinden voor tent of caravan.Besluit echter niet te snel, maar wees kieskeurig! Het kan! Ruimte is er genoeg. Wilt u dicht bij het water om te kunnen spelevaren, of zoekt u een rustige beschutting om te kunnen wegdromen?

Geen Kantine maar wel een hele mooie wintertuin
Tja, en dan borrelt bij u de vraag omhoog. En waar is de kantine? Nou kijk... die is er niet! De meeste gasten, die onze camping al eerder bezochten, zijn niet bepaald gecharmeerd van de bekende bingoavonden. Ook zult u hier de lawaaiige afsluiting van een vakantieweek, opgesierd door een of ander radio- of TV-ster, moeten missen.

De onvermijdelijke herrie na zo'n evenement past zeker niet bij deze omgeving. Maar wees gerust, want er is natuurlijk wèl een alternatief! Er is een onderkomen waar u met goed en slecht weer kunt verpozen en de kleintjes zich kunnen vermaken. Uiteraard onder begeleiding van de ouders!

Onze 'wintertuin' is 'n mooi kassencomplex waar het in de zomer heerlijk koel is onder de groene druivenranken, waar elk jaar weer de uitbundige rijke oogst zichtbaar wordt. In het najaar worden de talrijke trossen geplukt en verwerkt tot een sprankelende frisse wijn die een wel zeer bijzondere smaak heeft! Hoe kan het ook anders! De wortels bevinden zich zeker 8 meter diep! Waar de oergrond van het ruigezand nog steeds aanwezig is. Het heeft deze wijn zijn eigenzinnige smaak gegeven! De moeite waard om eens te proberen! Waar vindt u nu nog zo'n bijzondere camping!?!
 

Accomodaties
Camping de Rousant in Zoutkamp heeft meerdere accomodaties, waaronder twee trekkershutten en een Sluismeesterswoning. Bekijk alle accomodaties hier.

Wat ons bijzonder maakt

IMG_9191.JPG

Ruime plekken

  • Grey LinkedIn Icon

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

IMG_9191.JPG

Eigen strandje

  • Grey LinkedIn Icon

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

IMG_9191.JPG

James Doe

  • Grey LinkedIn Icon

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

bottom of page