top of page

OVER ONS 

IMG_9191.JPG

Camping de Rousant

en extra informatie/ veelgestelde vragen

 

Boekingsvoorwaarden

Een reservering voor de camping kan 7 dagen van te voren kosteloos geannuleerd worden. Bij annulering graag een mail sturen naar: reserveringen@rousant.nl 

Voor onze accomodaties zijn de annuleringskosten zijn als volgt: Bij annulering:

- meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum 15% van de huurprijs; - binnen 3 tot 1 maand voor de ingangsdatum 50% van de huurprijs; - binnen 1 maand en een week voor de ingangsdatum 75% van de huurprijs; - korter dan een week voor de ingangsdatum 100% van de huurprijs.Plus 18 euro annuleringskosten. Indien u geen risico wilt lopen op annuleringskosten is het aan te bevelen om (vooralsnog) niet te reserveren. U kunt dan eventueel korter van tevoren alsnog reserveren indien er dan nog een campingplek/ accommodatie beschikbaar is. Helaas hebben wij niet de ruimte om individuele uitzonderingen te maken. Indien u vragen heeft, willen wij u vragen deze per email te stellen i.p.v. telefonisch. Bij voorbaat dank.  Wij proberen binnen 2  dagen uw mail te beantwoorden.

Wi Fi

Er is Wi Fi op het terrein, echter alleen in de 'Wintertuin'. Dit is een ruimte waar men rustig eventjes kan gaan zitten.Van de Wi FI kan kosteloos gebruik worden gemaakt. 
Wij hopen in de toekomst Wi Fi over het gehele terrein te kunnen realiseren. 

Aankomst en Vertrek
 

Wij willen u vragen zoveel mogelijk rekening te houden met onze aankomst en vertrektijden. De aankomsttijd is na 14.00 uur en  vertrektijd is voor 12.00 uur. 

bottom of page